PRODUK KAMI

lQDPKHvxwmW3

bubuka ringkes urang

Perusahaan pakean Ganci didirikan sareng kabutuhan palanggan urang, urang silih bantosan pikeun maju pikeun taun-taun ieu sareng nampi hasil anu saé pikeun urang duaan.

TENTANG KAMI

Keunggulan Produk

Keunggulan Produk

Rupa-rupa pakean kaasup jas, jaket, tees, sareng seueur deui.Téhnik anu rupa-rupa sapertos citak, EMB, sareng cuci pikeun kustomisasi.

Kauntungannana teknis

Kauntungannana teknis

Pagawe terampil sareng langkung ti 20 taun pangalaman dina produksi pakean.Kaahlian dina sababaraha jinis lawon sareng téknik sapertos EMB sareng citak.

Keunggulan Service

Keunggulan Service

jasa profésional sarta jaminan disadiakeun.MOQ rendah pikeun gaya khusus sareng NO MOQ pikeun produk umum.Kustomisasi one-stop pikeun kaperluan pakean.

APLIKASI

Hiji layanan eureun pikeun generasi kustomisasi pakean profésional

APLIKASI

Bengkel profésional kalayan 20 taun pangalaman salaku pagawe

WARTA

  • Kaunggulan tina milih hiji OEM / ODM

    Kaunggulan tina milih hiji OEM / ODM

    1. Simpen investasi ulang pikeun sakabéh industri: hiji OEM bisa ngamimitian ngolah bisnis keur investor di wewengkon béda tina industri sarua.Sajaba ti éta, nurutkeun sarat husus unggal urutan customer, nyadiakeun e ...
  • Pabrik urang tiasa ngadamel gaya anu béda.

    Pabrik urang tiasa ngadamel gaya anu béda.

    Pabrik kami reueus ngumumkeun yén kami parantos ngalegaan kamampuan pikeun ngahasilkeun rupa-rupa gaya dina rupa-rupa lawon, kalebet bahan anyaman sareng rajutan.Kalayan tambihan téknologi sareng prosés énggal sapertos sulaman, percetakan sareng cuci, kami ayeuna ...
  • Kumaha cara ngadamel cetakan busa dina kaos?

    Kumaha cara ngadamel cetakan busa dina kaos?

    Percetakan nyaéta komponén inti kustomisasi kaos oblong, upami anjeun hoyong firma percetakan kaos oblong, henteu luntur, henteu layu, anjeun kedah milarian produsén khusus anu profésional.Dinten ayeuna, kami bakal masihan anjeun élmu dina prosés percetakan kaos tina busa suede....